duminică, 28 decembrie 2014

Favoritele anului 2014!


  Anul acesta chiar daca nu am scris foarte mult, am folosi mai ales in ultima parte a anului produse care mi-au ramas in suflet si care cu siguranta le-as cumpara.


          Setul Today de la Avon, care este unul din parfumurile preferate chiar dacă este produs Avon, nu l-as înlocui cu multe din parfumurile de la foarte multe branduri renumite deoarece este persistent nu isi schimba foarte mult mirosul dea lungul zilei.



            Am primit acest set de la Revlon si imi place foarte mult textura luciului, iar oja este pentru cineva asa ca mine mereu pe fuga si in intarziere, deoarece se usuca foarte rapid.



       Rujuri rosii, cat mai multe, cat mai aprise, insa nici acum nu l-am gasit pe THE ONE!


          Si nu in cele din urma fondul de ten ce mai potrivit pana acum tenului meu. Un miracol pentru tenul meu uscat!

          Voi ce ati preferat in 2014?
          Un an nou cat mai bun!





sâmbătă, 27 decembrie 2014

Pauza...o bine venita pauza!
  Am revenit dupa  o bine meritata pauza de aproximativ 6 luni, in care m-am concentrat mult pe proiectele mele pe care le-am lasat in ultimii ani pe locuri codase, si nu imi pare rau ca acum am renunta la a scrie pe blog pentru ele.
  Marea pasiune pentru creatie, arta.. frumos a fost prioritara. M-am dedicat mai mult creatiilor handmade din margele, si diferite materiale si sper ca noul an 2015 sa fie mai productiv. Am descoperit tecnici noi, modalititati de ati exprima ceea ce gandesti sau simti.
  Am luat insa si o hotarare, sa revin si cu noi articole pe blog, pentru ca aici ma pot exprima in scris despre ceea ce am incercat, trait sau creat.


Bine v-am regasit!