miercuri, 25 aprilie 2012

Cadouri, cadouri, cadouri....

Cum in 23 Aprilie a fost Sf. Gheorghe, iar eu sunt si Georgiana am primit din nou cadouri acaesta luna. Pentru mine daca Inviere Domnului se sarbatoreste in aprilie este o luna plina de rasfat ca si decembrie de altfel.
  Am primit o masca de la Freeman detoxifianta cu ciocolata si capsuni care contine unt de shea si argila. Are un miros de prajitura insa o sa revin in curand cu un review unde o sa dau mai mult detalii. Pe langa aceasta masca am ami primit si oja Flormar n. 054 o nuanta perlata cu reflexii albastrui-mov- roz, care imi place foarte mult. 
   Un alt cadou pe care mi l-am dorit foarte mult a fost cartea Unsprezece minute-Paulo Coelho, care aproape am terminato. O lectura foarte placuta despre o societate ascunsa sau mai bine zis ignorata de noi toti, va las pe voi sa descoperiti mai multe. Bijuteriile au fost un cadou de la mine pentru mine, cerceii sunt replicile unor flori de stanca negri care sunt sigura ca scot di anonimat orice tinuta, iar inelul m-a impresionat atat prin forma cat si prin modul in care piatra reflecta atat lumina solara cat si cea arificiala.
 Si spre marea mea bucurie, am primit pe langa a fi domnisoara de onoare la nunta lor de la prietenii mei ce se casatoresc religios in septembrie acest minunat set. Inainte de a folosi samponul cu musetel de al Yves Rocher, samponul Diamond Gloss de la Nivea a fost preferatul meu. O sa il refolosesc cu mare placere, alaturi de celelelte produse din set.
 Va multumesc tuturor pentru cadouri. Voua ce va place din ce am primit? Va pup :*



2 comentarii:

  1. vreau masca! am spus! :))

    am avut samponul si gelul de dus nivea, au fost destul de ok, dar nu chiar the best.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poti sa faci o aluzie "subtila" cuiva care nu te-a mai rsfata de mult si poate o primesti :)))

      Ștergere