vineri, 28 decembrie 2012

...................!

 In ultima perioda nu am mai avut timp pentru postari si recunosc ca nu am avut postari multe dealungul anului, in acest timp de cand scriu pe blog mi-au fost alaturi si m-au urmarit unele bloggerite zilnic si le multumesc.

 

 Insa la ultimele postari nu am primit nici macar un comentariu, poate chiar nu ma mai urmareste nimeni, sunt plictisitoare si ar fi cazul sa ma retrag. Nu stiu ce o sa fac o sa analizez mai bine zilele acestea daca mai are sau nu rost sa scriu. Multumesc celor care m-au urmarit pana acum.


4 comentarii:

  1. Eu te-am citit :) ,doar ca nu am comentat.
    Scoate codul respectiv pentru comentarii ,incurca si ingreuneaza situatia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult,
      nu am activt nici un cod pentru comentarii, poate comenta oricine si nu are nevoie de aprobare, probabil bloggerul o cere sa verifice daca este sau nu robotizat comentariu.

      Ștergere
  2. Si eu te-am mai citit din cand in cand dar fundalul acesta negru ma scoate din minti...e monoton. Cred ca daca ai schimba fundalul si acel cod pentru comentarii, ai avea mai multe comentarii, sunt sigura.
    Bafta si nu renunta asa usor! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, cum spuneam mai sus nu am activat nimic pentru comentarii, intradevar negru facea blogul mai rigid insa am vrut sa il personalizez prea mult, am schimbat fundalul in culoarea mea preferata,te-am pupat :*

      Ștergere