vineri, 6 iunie 2014

Sezonul ...de maritat!- part I

   Cum deja a venit caldura, nuntile incep sa fie cat mai dese m-am gandit sa fac o postare despre nunta, in doua parti .  Nunta este un eveniment frumos, la care unele fete au visat, viseaza sau nu au visat deloc ca si mine. Nu  mi-am imaginat niciodata cum o sa fie probabil si prin prisma faptului ca nu m-am vazut o mica printesa.
   In august o sa fie un an de la propria nunta asa ca am experienta uneia, pot sa va spun detalii din punctul meu de vedere.
   Pe scurt va voi vorbi despre : rochia miresei , coafura, machiaj, îmbrăcăminte mire, decoruri, flori si alte detalii.

 1. Rochia
           Rochia de mireasa trebuie sa fie the one pentru orice  mireasa. Tot cautand prin magazine mi-am gasit si eu rochia care am crezut ca imi vine bine. Am dorit o rochie la un buget sub 1000 de Ron, as fi dat si mai mult daca m-ar fi incantat. Poate unora li se pare altora putin insa din punctul meu de vedere este o singura noapte chiar daca este ceva special pentru tine. Eu pe a mea am dat doar 850 de RON , cercul si voalul le-am primit incluse in pret, am luato de la Eveline Fashion , un magazin din orasul in care locuiesc, iar profesionalismul celor doua doamne Elena a fost un mare plus pentru mine. Mi-a fost modificata dupa "silueta" mea si am fost foarte multumita de rezultat. Detalii despre rochii si colectii le gasiti pe facebook pe pagina magazinului si pe Eveline Fashion.ro , la preturi variate in functie de modelul pe care il alegeti.

   
  2.  Coafura
  Nici asupra acestui aspect nu am fost hotarata asa ca i-am dus coafezei doua modele si din cele doua mi-a facut o combinatie, fara nici o proba fara nimic, totul a fost facut in ziua nuntii. Simplu si rapid pe gust meu si a iesit asa ceva
   

  3. Machiajul 
       Mi l-am dorit simplu si in culori nu foarte tari si a iesit relativ ce mi-am dorit in sa de rezistanta lui nu am fost deloc incantata insa nu toate pot fi perfecte , dar am trecut cu brio si peste asta si cu genele mele adevarate, ca cele false au ramas undeva pe o masa la o ora tarzie in noapte :))). Asa ca atentie cui ii lasati fata in ziua nuntii.


   Despre celelalte detalii revin intr-o alta postare
   V-am pupat:*

Un comentariu:

 1. Iti ador coafura <3 Eu mai am muuult pana la ziua aia , dar e interesant sa citesti <3 Astept continuarea

  RăspundețiȘtergere