miercuri, 28 ianuarie 2015

Things of Christmas..to love all year

  Sunt lucruri care te fac tot anul sa iti doresti sa fie iar sarbatorile de iarna, mirosul de turta dulce, lumanarile cu aroma de mar, scortisoara si ciocolata. Mirosul proaspat al portocalelor ma duce cu gandul la ceva relaxant. Asa ca si industria cosmeticelor apeleaza la astfel de arome pentru ati induce aceasta stare de sarbatoare. Asa ca nu m-am lasat mai prejos si am folosit si eu de la brandul pe care il folosesc cel mai mult in materie de ingrijire a pielii corpului Yves Rocher crema de maini editie de sarbatoare cu portocala si ciocolata.




         Crema este foarte consistenta, este cremoasa nu lichida si face piele sa fie ai fina, o folosesc si acum inainte de somn iar mirosul ei ma ajuta sa ma relaxez. Pretul nu mai stiu  cat este ca o vazusem intr-un catalog de la ei, insa am primito impreuna cu gelul de dus de la colegi mei de ziua mea. Nu stiu daca se mai geseste in magazine insa cu siguranta merita cumparata. Punctul ei slab este ca este 
este la gramaj standard de 75 ml. 

         Va cumparati de obicei produse editie de sarbatoare?
         O viata implinita si traita in fiecare zi cu intensitate va doresc.



3 comentarii:

  1. imi inchpui cat de bine miroase. tin minet ca era candva o ciocolatica de post, cu portocala, fix la ea m-am gandit cand am citit postarea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi plac cosmeticele ce mirso ca si deserturile insa nu toate.. prea multa dulceata strica ;)))..

      Ștergere
  2. nice
    follow to follow?
    http://defishencia.blogspot.ru/

    RăspundețiȘtergere