luni, 8 iunie 2015

Revenirea la origini!
  De Rusalii am plecat la tara pentru o gura de aer si pentru a ma relaxa, fara semnal, fara griji si nu in ultimul rand departe de agitatia orasului. Am fost unde am crescut, in casa buniciilor unde am invata principii, sa fiu tare sa nu imi fie rusine de unde vin si nici de ceea ce fac atata timp cat este cinstit.
  Acolo find sarbatoare mare, ca si orice sarbatoare ortodoxa la tara lumea imbraca si cele mai frumose haine. Iar sotia unui prieten din copilarie si verisor al sotului meu a avut haine traditionale vechi care se purtau cu mandrie de catre femei la ocazii speciale. Asa ca la propunerea ei am imbracat si eu straiele pentru o sedinta foto.
  Si lasand vorba la o parte va las cu cateva poze





    Am ramas fermecata de broderia care se facea in acele vremuri manual si de tot ceea ce se facea de mana femeilor pricepute la taote ca si azi, ina fara tehnologie. Pasionata fiind de tot ceea ce este facut manual nu am putut sa nu ma gandec sa imi achizitionez si eu unul, insa in zona nu am gasit de vanzare si la unele sunt preturi foarte ridicate pentru ca pentru multi a devenit o afacere.  
    V-ar place sa purtati asa ceva? Macar odata in viata?
    Va pup:*



Un comentariu:

  1. Foarte frumos arata! si eu as purta ceva de genul, mi se pare o reintoarcere la timpuri de mult uitate, pline de farmec.

    RăspundețiȘtergere