miercuri, 9 mai 2012

Dieta, soare, dieta...

De luni am intrat intr-o noua categorie, cea a femeilor care sunt la dieta. Am mare nevoi sa dau catega kilograme dobandite si ca orice investitie :))) nu se lasa asa usor. Tot cautand pe net am dat peste dieta Dukan Despre care am auzit doar pareri bune. Mai multe detalii o sa gasiti aici.  Sunt numai in ziaua a 3 din prima faza insa nu ma las pana nu dau jos toate kilogramele de care nu mai am nevoie :))).
 Si cum vreau ca in acesta vara sa pot sa ma expun intr-un costum de baie albastru ca si mare, erortul merita din plin.

 Cum momentan nu am avut timp de  postez, avand in vedere ca am cautat toata ziua numai retete pe baza de proteine. Si nu ma plang deloc de acest regim, deoarece nu infometeaza si nu te face sa dai bani pe produse excesive ca si pret. Printre alimentele permise sunt branzeturile, carnea de pasare, peste,carne rosie si tarate de ovaz. 

O sa revin cu detalii si eventuale retete daca doriti mai multe detalii despre acesta dieta. Va doresc o silueta perfecta si o vara minunata. Voi ce dieta ati tinut? Ati incercat dieta Dukan?



3 comentarii:

  1. Hehe,cica si eu sunt la dieta !:))
    Dar nu tin una anume.Incerc sa fiu atenta si numar calorii. De dukan am auzit,insa eu nu pot sa ma tin de dietele acestea fixe. Mult noroc cu dieta si cat mai multe kg date jos !:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tocmai nici nu pot sa ma tin de diete fixe
      nu este o dieta fixa tu singura iti faci meniul, ti se impun doar produsele pe care sa le consumi. Multumesc frumos...am dat cateva insa mai am cale lunga :)))

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere