miercuri, 18 februarie 2015

Despre creme si hidratare.

        Dealungul timpului tenul meu a tecut prin mai multe faze, dar in mare parte s-a pastrat uscat. Creme de hidratare nu pot spune ca am incercat multe insa si care le-am incercat isi faceau treaba pe jumatate..in primele utilizarii isi faceau efectul hidratau, imi ofereau luminozitate si dupa nimic.. o ora si gata ...tenul era la loc. Am incercat a ma hidratez mai mult, sa folosec diferite masti si nimic.
        Cele mai bune creme pe care le-am incercat au fost cea de la Anew (Avon) pe care o detin si la momentul actual dar nu sunt in totalitate multumita pe termen lung de ea.

           Sa nu ma intelegeti gresit. o recomand in continuare ca fiind un produs care comparand calitate/pret face toti banii, insa la mine se pare ca nu mai are efect.
          O alta crema care am folosito mult timp a fost cea de la Farmec la care am renuntat deoarece nu am mai gasito in comert si mi-a fost sincer lene sa o comand online, si la care as reveni cu drag. Avand in vedere si pretul destul de minuscul pentru o crema de fata. 




Voi ce creme hidratante imi recomandati? 



2 comentarii:

  1. de la Aver se gaseste cred prin Auchan sau Carrefour, parca pe acolo am vazut-o. eu inca nu am gasit crema sare sa ma faca sa zic wow!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in Arad nu este Auchan iar carre four doar market si nu am apucat sa ma uit

      Ștergere