luni, 30 ianuarie 2012

Produse Sleek
   Am descoperit fardurile Sleek doar in luna decembrie, luna perfecta in care se fac cele mai multe cadouri si toata lumea cauta cu disperare un cadou pentru persoanele pe care le apreciaza. Prima data despre aceste produse cosmetice mi-a vorbit prietena mea Adelina, ceea ce ma ajutata sa ii fac un cadou cat mai pe gustul ei. Asa am descoperit si site-ul  http://cosmetic-style.ro unde am facut o lista mosului. In lista mosului s-au regasit doua farduri mono (auriu si mov). Si cadoul pentru buna mea prietena (care a fost cuminte anul trecut- sa vedem anul acesta ) paleta Au Naturel I-Divine.

       sursa pozei:http://cosmetic-style.ro

 Si cum am vazut paleta cumparata ei am adaugat si eu o paleta in wish list, pe care o sa o postez in viitorul apropiat. Paleta mea preferata Sleek este paleta ORIGINAL i-Divine,eu avand o slabiciune pentru culoarea albastru, iar pretul de 36 de lei pentru 12 culori este mai mult decat accetabil.

    sursa pozei:http://cosmetic-style.ro
Voua ce paleta Sleek va place?


2 comentarii:

  1. Anul asta voi fi si mai cuminte :D Sa nu uitam ca vine iepurasul :)))))) Acum sa revenim cu picioarele pe pamant, sa nu mi se urce aerele de vedeta la cap:))....Intr-adevar paleta are o calitate ridicata, culorile sunt pigmentate, se bblenduiesc usor si daca folosesti primer, rezista o noapte intreaga. Te pup:*

    RăspundețiȘtergere