joi, 14 februarie 2013

Old Loves..special perfumes!

   Vreau sa va vorbesc despre dragostea mea pentru parfumuri, in special despre cele ale tineretii mele :)) . Inainte nu aveam foarte multi bani  sa investesc in parfumuri,  cu banii primiti de la parinti, bunici si unele economii imi faceam comenzi la ce era actual pe atunci Avon si Oriflame.
    De unele dintre ele poate nu va aduceti aminte, insa mie mi-au ramas tiparite in minte si in suflet, chiar si acum pastrez sticlutele.
       Toate mi-au fost dragi, le-am purtat pe fiecare in momente ale vietii mele cand ma formam ca si om, o sa incep cu preferatul meu care regret ca nu se mai comercializeaza.

  • Prowl de la Avon, era un parfum pretios in perioada respectiva nu erau foarte multe parfumuri in cataloagele Avon, insa acesta mi-a furat ochii si inima, seamana un pic cu parfumul meu actual So Elixir insa Prowl avea acel ceva ce nu l-am mai gasit nici intr-un alt parfum.
  •  Individual Blue for Her tot de la Avon un alt parfum insa de aceasta data fresh ce il foloseam vara si imi placea la nebunie.
  • Un alt parfum in ton cu Individual Blue for Her a fost Blue Rush tot de la Avon.
  • De la Oriflame am avut After Hours care mi-a lasat o amintire placuta si imi pare rau ca nu se mai regaseste printre produsele din cataloagele lor, cred ca a fost unicul parfum Oriflame cumparat vreodata.
  • Am mai avut si doua ape de toaleta una denumita Love Blush si So..Spontaneous care la momentul respectiv si-au meritat investitia.
  • Iar ultimul dar nu cel din urma este Surrender care imi placea mult tocmai pentru mirosul sau puternic si notele sale orientale.
 Care sunt parfumurile adolescentiei voastre? De ce parfumuri va este dor de la Avon si Oriflame?
V-am pupat :* 






   

8 comentarii:

  1. De cand am primit cadou parfumul Trussardi Dona de la partenerul meu de joaca ,este singurul parfum care ma face sa zambesc fara motiv. De la Avon nu am cumparat demult ,din simplul motiv ca nu-mi plac produsele Avon :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie imi plac si acum unele parfumuri de la ei, de parfumul Trussardi Dona am auzit dar nu stiu acum cum arata, te-am pupat :*

      Ștergere
  2. De Prowl si de Individual Blue imi amintesc .. de restul nu . Si eu am pastrat sticlutele , chiar ma gandeam si eu la un post de genul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar te rog, sa faci un post de genul acest, te-am pupat :*

      Ștergere
  3. Nu l-am avut pe niciunul, dar imi amintesc foarte bine de ele, exceptie Prowl. Nu reusesc sa-l gasesc in memoria mea...

    RăspundețiȘtergere