miercuri, 28 martie 2012

Wishlist de primăvara

 Cum primăvara a venit si afara soarele își face apariția in fiecare zi, m-am gândit ce as vrea sa ii arat soarelui primăvara aceasta ;). Asa ca mi-am făcut un mic wishlist, printre care se regăsesc și produse H&M, întrucât luna viitoare un astfel de magazin va fi prezent în orașul meu.

 Îmi doresc mult o pereche de pantofiori cu șiret corai. Am o pereche albaștri, însă as mai vrea o pereche într-o culoare mai puternica si mai vesela. Aceștia i-am văzut pe site-ul http://www.bonprixro.eu. la prețul de 119 RON, sunt disponibili și pe alte culori.

  Si cum anul acesta culoare cea mai purtata va fi tangerine tango, mia-m ales in culoare respectiva o jacheta cu nasturi mari și cordon si o geanta mare în care sa îmi încapă tot arsenalul pe care il car în fiecare zi oriunde ma duc, vorba cuiva de la servici sa îmi bag și un monitor de calculator în ea ;)))).

 
  Si nu în ultimul rand va prezint si ce mi-a facut cu ochiul pe siteul celor de la H&M. Mi-a placut foarte mult rochia de mai sus, deoarece are o culoare plăcută, care îmi inspira liniște și este din dantela. Geanta într-o culoare nude mi-a plăcut foarte mult pentru detaliile pe care le are, o geanta relativ simpla însa foarte chic și este destul de mare, tocmai pe placul meu. Ambele costa 129 de RON.
  Voi ce va doriți în acesta primăvara? Va pup cu drag :-*!


2 comentarii:

  1. sa ii porti cu placere,odata cu venirea sezonului cald in garderoba mea vreau sa fie cat mai multa culoare :)))

    RăspundețiȘtergere