miercuri, 3 octombrie 2012

Pietre, margele si natura.

   Bine v-am regasit in luna in care pentru mine oficial este toamna. In acesta luna nu o sa postez favoritele lunii avand in vedere ca am folosit tot aceleasi produse ca si luna trecuta.



    Cum luna octombrie este cea de tranzitie de la zilele insorite ale verii la zile mohorate cu vant, ploaie si intrarea in hibernare a naturii. Lipsa noastra de energie scade treptat si de unde ne putem incarca mai bine bateriile decat din natura. Pietrele semipretioase indiferent de anotimp au o incarcatura energetica foarte mare si este indicat sa le tinem aproape de noi atat ca decoratiuni cat si ca podoabe.
   Coloristica oferita de piesajele toamnei pe mine ma inspira, razele soarelui care se ivesc prin frunzele verzi-galbene-aramii fac din spatiul care ne inconjoara ceva feeric.


      Si cum aceste imagini mi-au imbucurat privirea toata luna ce a trecut, cu gandul la octombrie am facut o colectie de bijuterii cu tematica. Colectia se numeste "Peisaje tomnatice" si este dedicata noului anotimp. O sa revin cu poze si mai multe detalii zilele acestea, acum o sa va arata doar setul inspirat din imaginea de mai sus si a carei  posesoare este prietena si colega mea Anca.


 Sper ca va plac si genul acesta de postari. Vreti sa vedeti toata colectia?
V-am pupat :* 

6 comentarii: