vineri, 18 octombrie 2013

Dieta!

   Avand in vedere ca a fost vremea vacantelor, a mancarilor in exces a mancatului noaptea la nunti si alte tentatii de genul, am pus cateva kilograme in plus care trebuie neaparat date jos.
   Asa ca o sa ma pun din nou pe treaba, insa de data aceasta as dori parca altceva. Am tinut anul trecut Dieta Dukan si am dat jos 14 kilograme si nu le-am pus inapoi, insa nu am dus toata dieta pana la final.




  O alta problema a fost revenirea la vechile obiceiuri care din pacate s-au asezat frumos pe colacul meu de salvare si nu imi place. Dieta Dukan este baza in principiu pe proteine pure, care parca nu le mai diger cu aceasi placere ca mai demult, asa ca m-am gandit si la o alta dieta la fel de celebra Montignac care este bazata in mare parte pe indicele glicemic al alimentelor. Partea mai putin placuta este ca nu stiu sau mai bine zis nu inteleg cum sa o tin.



   Voi ati tinut una dintre aceste diete? Ce parere aveti?
   V-am pupat :* 

4 comentarii:

  1. Eu tin o dieta personalizata,data de o doamna doctor foarte draguta,din Arad.E mai mult un stil de viata sanatos,nu te priveaza de la prea multe lucruri si nici nu mai pui inapoi kg.Doamna are/avea cabinetul vizavi de liceul Iuliu Maniu,in curtea blocului.:)
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am incercat niciodata o alta dieta in afara de dukan, probabil cand nu o sa mai dea rezultat aceasta o sa incerc si altceva.multumesc, te-am pupat :*

      Ștergere
  2. Eu tin dukan de aproape 2 luni, pana in momentul de fata e super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am mai tinut, asa ca ma duc pe dukan, azi am inceput, te-am pupat :*

      Ștergere