sâmbătă, 26 octombrie 2013

Dieta, carte  si o librarie online !

   Dupa mai multe zile in care am lipsit de pe blog vin sa va impartasesc mai multe despre dieta mea. Am deja o saptamana de cand am mancat doar proteine pure si vad pe mine ca da rezultate, nu am apucat inca sa ma cantaresc. 

   Sper din suflet ca pana la anul sa ajung la kilogramele dorite, avand in vedere ca o sa fim nasi de cununie.  Asa ca tot am cautat zilele ce au trecut diverse retete de mancare si detalii mai amanuntite despre dieta Dukan si am gasit o oferta nemaipomenita la cartile sale, un pachet de doua carti :  Pachet promotional Pierre Dukan 2 carti: 1. Retetele Dukan. Planul Protal in 350 de retete; 2. Nu stiu sa slabesc pe care l-am comandat.

    Comanda a sosit repede asa ca m-am pus pe citit si aplicat. Iar cartea cu retete este intradevar o inspiratie pentru un meniu cat mai diversificat. Avand toate instrumentele pentru dieta, imi mai trebuie ingredientul cel mai importat vointa, pe care il si am. 

     Site-ul librarie.net ofera o gama larga de carti, filme, jucarii, muzica totul la preturi excelente. Am vazut seriozitatea cu care mi s-a livrat comanda facuta si o sa mai comand de la ei, in special carti de gastronomie foarte interesante la preturi bune.




      Ce carti ati mai cumpara in ultima perioada? V-am pupat :*

 

 

   

2 comentarii: