vineri, 18 mai 2012

Ispita cu miros incantator  

Cu ceva timp in urma vazand cate produse cosmetice am adunat de a lungul tim pului, m-am hotart sa nu mai imi cumpar nimic in afara de ce am cu adevarat nevoie si sa ma multumesc cu ce mai primesc cadou. Insa cum ispita este mereu dupa colt nu am putut rezista unei tentatii oferite de prietena mea Adelina care si-a luat un voucher de pe Grupon, cu o reducere de 50 % la Sabon si m-ai propus si mie sa fac o comanda. Si cum de mult ma tentau aceste produse insa pretul lor nu se incadra tocmai in bugetul meu am renunta.
 Asa ca acum cum mi sa ivit ocazia de a le cumpara la jumatate de pret am pus o mica comanda :)) si uite cum ispita ma infrant :-))). Cum  mai nou am o nou aroma care o caut in toate cosmetice in afara de pepene, cea de iasomie care pentru mine este mirosul copilariei. In spatele casei bunicilor unde am copilarit era o tufa de iasomie, iar cand inflorea toata curtea avea un miros superb. Asa ca in comanda de la Sabon trebuia neaparat ceva cu iasomie. Cand o sa vina comanda o sa revin cu poze.
 Si inspirata de o postarea a Alinei unde m-am regasit si eu. Cum noi femeile mergem sa cumparam un lucru si ne intoarcem cu o plasa si uite asa o sa va arat sertarul meu cu produse cumparate si inca neincepute (scuzati dezordinea :))))
Voi ati profitat de oferta de la Sabon? Ce parere aveti despre produsele Sabon? Ce cosmetice cu iasomie si lacrimioare mai stiti ca exista? Va pup :*
 

2 comentarii:

  1. Mie nu-mi plac cosmeticile de la Sabon , nu mi se potrivesc si sincer mi se par cam scumpe pentru cat si ce ofera .
    Eu am incercat un scrub de la ei acum ceva timp si am ramas cu sechele , mi se inrosea pielea , ma ustura si tot asa.
    Si eu am o groaza de produse neincercate ,dar cumparate din impuls.
    Am cateva geluri de dus de care "uit" mereu :)
    Te astept pe la mine :
    www.oglindaoglinjoara.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am folosit produsele lor este prima data insa o sa vad ce ofera nu mi-am luat exfoliant si am reducere 50 % care pentru mine a fost ideal.
      daca as avea doar geluri de dus ar fi bine :))) dar am o gramada de creme si alte minuni
      am intrat pe blogul taus i te urmaresc prin GFC

      Ștergere