luni, 18 noiembrie 2013

LIBRARIE.NET si editurile : Curtea Veche, Litera, Editura Trei si Meteor Press te invita la concurs!

  
        Din dorința de a face cat mai multa lume sa citească, sa dacă din citit un hobby nu o necesitate sociala, am decis cu ajutorul celor de la LIBRARIE.NET sa organizam un concurs cu premii în cărți. Cărțile sunt de la editurile : Curtea Veche, Litera, Editura Trei și Meteor Press, un set de cărți utile care își au locul în biblioteca oricărei femei moderne. Inițiativa a venit din partea site-ului online de cărți despre care v-am mai povestit și aici, iar eu am dat curs acestui concurs.
        Pentru a putea fi fericita câștigătoare a acestor seturi de cărți trebuie doar un like pe pagina de Facebook a blogului si sa raspundeti cat mai sincer si mai concis la întrebarea :"Ce carte citita va impresionat cel mai mult și de ce? ". Cele mai frumoase răspunsuri vor fi premiate.
        Premiile sunt trei la numar a cate un set de carti fiecare:


Premiul 1:
Arata cu 10 ani mai tanara- Editura Curtea veche
Imbunatateste-ti digestia- Editura Litera
151 preparate de post- Editura Meteor Press
Semnele trupului la copil- Editura Trei
Claustrofobia- Editura Trei


Premiul 2:
151 preparate de post- Editura Meteor Press
Semnele trupului la copil- Editura Trei
Claustrofobia- Editura Trei
Imbunatateste-ti digestia- Editura Litera


Premiul 3:
151 preparate de post- Editura Meteor Press
Semnele trupului la copil- Editura Trei



       Detalii despre carti le puteti gasi pe site-ul librariei si pentru mai multe detalii am puteti contacta pe mail.
       Concursul se va desfasura in perioada 18 noiembrie- 25 noiembrie 2013.  Castigatorii vor fi anuntati in 26 noiembrie.
       Va astept cu drag la concurs.

 

 

6 comentarii:

  1. Cartea care m-a impresionat cel mai mult a fost "Viitor cu cap de mort" a lui Radu Cinamar.M-a impresionat faptul ca, desi pare o carte gen SF, relateaza niste intamplari si prezinta niste realitati si personaje care la momentul citirii iti par reale, iar modul cum este scrisa cartea te duce in alta lume alternativa diferita de ce ai trait si stiut in realitatea cotidiana.Autorul te intriga si te indeamna subtil sa cauti mai multa informatie, sa nu te plafonezi la continuul acestei carti si te face sa revii si sa citesti urmatoarea carte din serie.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte dragutz blogul tau!
    Ps/; in momentul de fata se desfasoara un giveaway pe blog, poate vrei sa arunci o privire!
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai sa iti spun despre ultima carte citita (mai recent) ,ptr ca pe mine toate ma impresioneaza intr-un anume fel , ultima se numeste ''Toti Pleaca'' - roman scris de Wendy Guerra, este mai mult un jurnal ,este povestea unei tinere ,pe care o urmarim de la 8 ani la 20 de ani , isi povesteste viata ,trairile ,momentele frumoase ,urate ,bune,rele ! Actiunea se petrece in Cuba ( sunt un fan ,de asta si ma impresionat placuta cartea).Cronica unei experiente individuale ,scrise cu forta si autenticitate, in multe impostaze ma regasesc , apreciez sinceritatea autoarei ! Te pup cu drag ! imi plac premiile oferite si este o initiativa buna ceea ce faci !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea mai impresionanta carte citita.... Hmm.. am citit cam multe la viata mea, dar cea care m-a impresionat cel mai mult a fost Descult, scrisa de Zaharia Stancu, a fost si a ramas cartea mea de suflet. Cred ca a avut un impact foarte mare asupra mea, poate si din cauza ca am citit-o la o varsta frageda, undeva la vreo 11-12 ani, cand eram in vacanta la tara, la bunici! Am inceput prin a citi un fragment intr-o carte veche, apoi am cautat-o cu ardoare pana am gasit cartea. Mi-au ramas adanc intiparite in memorie imaginile vizuale, chinurile prin care au trecut bietii oameni obligati sa se injoseasca pe mosiile boierilor, traditiile de la sat si drama familiei. Iar replica "Sa nu uiti, Darie!" mi-a bantuit copilaria si adolescenta, de fiecare data cand vedeam oamenii la camp, muncind, imi aduceam aminte de carte!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am o lista intreaga de carti care m-au impresionat.Multe si toate bune.Unele citite si recitite :) De curand am comandat de la un anticariat online o carte pe care o citisem acum multi ani Ispita sperantei de Dan Claudiu Tanasescu, o poveste despre dragoste, ciuma, rai, iad si speranta.In ceea ce priveste Descult de Zaharia Stancu imi aduc aminte ca citind cartea am mers si am facut ardei cu sare si am intins cu mamaliga rece in el sa vad cum este caci Stancu descrie felul in care mancau sarmanii tarani care trudeau de dimineata pana seara.Multumim pentru concurs

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-o zi am dat peste o carte pe care o aveam demult in casa,dar nu stiu de ce nu o citisem.Este vorba despre cartea *Maturitatea-responsabilitatea de a fi tu insuti* de *Osho*.Aceasta carte m-a impresionat prin simplul fapt ca iti starneste interesul pe masura ce citesti si pentru ca este o carte din care inveti foarte multe lucruri noi care te pot ajuta in viata de zi cu zi.Mi-a mai placut si faptul ca am gasit in carte diferite motto-uri,glumite,bancuri si povestioare foarte interesante,care daca ai o zi mai *neagra* te binedispun.Va recomand aceasta carte!!

    RăspundețiȘtergere