marți, 8 ianuarie 2013

Revelion 2012-2013 partea II

   In postarea precedenta am promis ca o sa revin cu detaliile mai puțin plăcute de la petrecerea de Revelion.  Dupa cum spuneam am dat banii pe distractie si nu pe mancare sau pe locul de la masa, de aceea nu imi pare rau.

 Sa incepem cu ceea ce ni sa promis in reclama celor de la restaurant ca o sa avem in meniu. 



     Gustarea era asemanatoare cu ceea ce este prezentat, din pacate toate preparatele au fost prea dulci pentru gustul meu, singura care mi-a placut mult a fost piersica umpluta. Poza la preparatul servit nu am, deoarece nu m-am gandit nici o clipa ca o sa scriu despre meniul servit la Revelion, insa ce a urmat ma facut sa ma razgandesc.
     Antreul a facut seara un pic mai amuzanta, poate eu nu stiu ce inseamna o mancare mai speciala sau o specialitate cum este prezentata insa pestele a fost un file, cu un sos alb fara gust. Pestele a fost intradevar condimentat, insa garnitura o adevarata "specialitate" chipsuri de cartofi, direct de la punga :))). Hmmm.....garnitura chipsuri de cartofi, ma rog poate este ceva specialitate si eu nu stiu.



   Gustarea a fost o Paella Valenciana care nu stiu exact cum se face, însă orezul meu a fost super fiert cu fasole uscata, o bucățica de Kaizer si doua feliuțe de carne minuscule. Poza este la farfuria prietenei mele Anca (fata în rochia de dantela de mai sus) care a avut și un delicios os fiert fara pic de carne :)))).


    Friptura a fost ceva care pe mine nu m-a dat deloc pe spate, pe langa ca unii dintre oamenii prezenti au si terminat de mancat de mult, noi nici macar nu o primisem, avea un gust dulce acel sos de rodii era de fapt sos de rosii dulceag.  Iar unele felii de carne erau mici iar unele mici, meniuri difereau de la o persoana la alta, eu am primit o bucata mare care am schimbato cu a iubitului meu, insa cei de la masa mea au cam fost la dieta. Cartofi aurii au fost unii carbonizati, unii doar fierti si atat.
 
     Ciorba taraneasca s-a servit dupa ora 5 cand noi ne pregateam de plecarea asa ca nu am mai mancat, dar sincer nici nu as fi vrut sa o vad.
      Daca doar mancare as fi fost problema petrecerii ar fi fost ideala, as fi trecut peste si toata lumea ar fi fost fericita.
      Sala fiind mare din sticla si un tavan probabil dintr-un material metalic (nu am vazut era acoperit cu saten), fiind mai mult de 300 de persoane in sala o singura usa, dupa cateva ore dupa ce am ajuns a inceput sa ne picure. Ne uitam in sus si nu stiam ce se intampla. Dupa inca o ora, intreg satenul era cu picuri de apa de la condens, fiind rece afara iar inauntru cald la un moment dat ne picura in cap, in farfurii si in paharele cu băuturi. Asa cum la masa nu s-a putut sta mai mult am dansat. Cel mai mult ma indignat ca nu a venit nimeni sa ceara scuze oamenilor care au dat o suma de banii pentru ce....pentru a fi "ploati" ca in zilele de vara...eu una știu pe ce am dat banii pe distracția oferita de formatia cantaretului Lucian Dragan. Nu recomand la nimeni acesta sala, imi pare rau pentru patroni, dar ar trebui sa se gandeasca mai bine si sa remedieze acest minus.



     Un an nou cat mai bun va doresc in continuare si cat mai putine experiente neplacute.
 V-am pupat :*

     
 
  





   

6 comentarii:

  1. Totusi ai fost inconjurata de prieteni si poza de grup e tare frumoasa :)

    O zi buna sa ai :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, mi se pare bataie de joc:(. Dar asa e cand te duci intr-un local nou, risti destul de mult. Macar v-ati distrat si v-ati simtit bine, asta-i important. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da asta este tot ceea ce conteaza...daca era monoton nu mai tineam multe minte :)))

      Ștergere
  3. cred ca cea mai naspa parte a fost cea cu picuratul in cap :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o da... si hainele imi erau semi ude, dar a trecut :))

      Ștergere