vineri, 20 aprilie 2012

Cadouri de la...Iepuras!!!!!!!!!

 M-am gandit sa impart cu voi bucuriile de la Iepuras si m-am gandit sa va fac o mica prezentare a cadourile primite pentru cumintenia mea :-"..:))).

 De la Iepurasul meu iubit :)) (mi-am amintit acum de o reclama la bere, de la tv :))) cea cu petitia barbatilor :)))) am primit un telefon deoarece cel vechi era o epava, o investitie in non profit facuta de mine de care nu am puteam folosi aproape deloc. Asa ca l-am primit in avans acest minunat cadou, de care sper sa beneficiez in urmatorii minim 2 ani. Are multe taste asa cum mi-am dorit si nu are touch un mare plus pentru mine deoarece nu imi placcccccccc.....nu mi se par practice, fiecare cu gustul lui :))).

 De la Iepurasul Ade (prietenuta mea draga), care imi cunoste bine gusturile, am primit o carte de Editura  Casa -Idei Practice- Bijuterii din sarma si margele, pe care mi-am dorito dar tot am amanat cumpararea ei si o pereche de floricele sa imi aduca primavara din argint. Carte imi va fi foarte folositoare pentru a invata noi tehnici de confectionare a bijuteriilor marea mea pasiune.

 De banii primiti de la ceilalti Iepurasi (mama, tata si altii) mi-am luat o geanta albastra pe care mi-am dorito de mult, foarte incapatoare si o pereche de cercei pe care i-am gasit la C&A la reducere de la 21 Ron la 10 Ron.


  Voua ce vi-a adus Iepurasul? Va pup:*

PS: Si Iepurasul mi-a facut aproape gata noul meu proiect de care va voi vorbi in curand .



2 comentarii: