miercuri, 18 aprilie 2012

Melon and Watermelon

 Dupa cum spuneam si in postarile trecute am o mare pasiune pentru cosmeticele ce au in compozitie pepene galben si/sau pepene verde. Asa ca am cumparat cam tot ce mi-a iesit in cale cu aceste arome. O parte din ele le-am folosit in timp, cateva  sunt in uz, iar unele sunt inca sigilate.
  Aceasta mini colectie contine in general geluri de dus si creme de corp, insa sunt si produse pentru par si pentru ingrijirea picioarelor. Gama cu pepene verde de la Avon mi-am cumparato intr-un impuls de moment, singurul produs folosit a fost spray-ul pentru corp insa mai mult vara, sper sa ajung sa folosesc toata gama cat mai curand. Alte produse pe care nu am apucat sa le folosesc sunt sapunurile, cel solid verde si cel galben cu pompita. Din punct de vedere al aromei as recomanda cel lichid deoarece din punct de vedere olfactiv are o aroma mai puternica.

   Cel des folosit produs este untul de corp de la Fennel, care nu se compara cu nici un produs cumparat pana acum. Are o consistenta cremoasa si hidrateaza foarte bine pielea, iar raporturi calitate, cantitate, pret este de neegalat pe piata. Sunt la al 3 lea recipient si cu siguranta ca o sa il mai cumpar, se gaseste in toate hypermarketurile.

 Ce produse cu aroma de pepene imi recomandati? Niciodata nu sunt destule :))). Va pup :*



9 comentarii:

  1. Pepene-le este o nebunie nevinovta de a mea . Fie ca e vorba sa il mananc , fie ca sa il folosesc in par corp etc. Am avut si eu setul de la avon lotiunea e l jumate si nu o mai folosesc pt ca am descoperit alta , gelul l-am consumat la mare si spry-ul il folosesc ca deodorant de camera :)) ii ador mirosu la mine in camera .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gelul cred ca o sa il consum cel mai repede dintre toate, iar spray-ului ....mi-ai dato idee buna:)))

      Ștergere
  2. Nu am gasit niciodata acest unt de corp de la Fennel, desi stiu despre el de o groaza de timp.

    Ce buna e crema de picioare, ma mir c-o mai ai ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se gaseste in toate hipermarketuri in special in Real, Carrefour, Selgros, Cora etc, si pretul este de foarte mic, maxim 15 lei.
      Crema o am dintro brosura destinata reprezentantilor nu mai stiu cu ce ocazie, era disponibile doare pe net si am rugato pe prietena mea sa imi comande crema respectiva :))

      Ștergere
    2. La mine toate se gasesc, inafara de acesta :) O fi bataie pe el si n-apuc sa-l vad??:))

      Ștergere
    3. si la mine in oras sunt destule...la unii prea mult si la unii prea putin :)))

      Ștergere
  3. Buna! Am dat azi startul unui giveaway si voi fi incantata daca vei participa! :)

    RăspundețiȘtergere