marți, 3 aprilie 2012

Favoritele lunii Martie!

In luna Martie, cea dedicata a femeilor am si eu mai multe produse favorite si utilizate. Femeie fiind m-am rasfata si eu atat in ami cumparat diverse cosmetice cat si alte lucrusoare esentiale noua femeilor :))).
Produsele favorite sunt:
1. Gelul de dus Jardin du Monde cu aroma de cafea- care are un miros de a dreptul inviorator. Ar trebui sa scrie pe ambalaj A SE FOLOSI DIMINEATA DEVREME :-))).

2 . Scrumb pentru corp cu ananas si grenadine Sephora de care m-am indragostit la prima folosire, mi-am luat de curand cel de al 2 lea tub si cred k o sa mai imi iau si al 3 lea, al 4 lea........ nu se vinde nicaieri la 1 litru ;)).

3 . Primerul de la ELF, care il folosesc de fiecare data cand ma machiez...in bloggosfera am vazut ca fetele nu sunt foarte multumite de el, insa mie mi se potriveste si cu siguranta o sa il mai achizitionez.

4. Creionul fard nude-auriu Sephora , pe acesta l-am cumparat de la Sephora in perioda reducerilor de iarna si il folosesc de fiecare data cand vreau un machaij simplu si rapid. Folosit cu primer nu se strange in pliuri si nu se intinde.

5. Masca exfoliata cu iasomie de la Oriflame. Este o masca ce o folosesc odata pe saptamana, imi lasa tenul catifelat nu ca si celelalte masti exfoliante pe care le-am folosit. Tin minte ca imi luasem o masca exfolianta de la Avon cev a cu Sake si orez, sau ceva in genul. Dupa mari chinuri de a o da jos,  am ramas rosie pe fat ca un semafor.

6.Ulei oriental pentru dus Tradition de Hammam, mi l-am luat in ultima comanda facuta la Yves Rocher. Cel mai mult imi place la acest produs este ca dupa folosire imi lasa pielea catifelata si un miros senzational a miere proaspat stoarsa.

7. Parfumul Tesori D'Orient Jasmin du Giava. De aceste parfumuri am auzit de la buna mea prietena care era innebunita dupa ele si asa intr-o vizita la Real m-am gandit sa vad si eu cum miros si am ales acesta deoarece imi place foarte mult iasomia. Este un parfum care persista si are un miros puternic, iar eu ador parfumurile cu miros foarte intens. L-am cumparat de la o persoana care aduce acest tip de parfumuri din Italia la pretul de 20 Ron, aproape la jumatate din pretul din magazine, farmacii etc.

8. Si nu in ultimul rand samponul meu preferat cu extract de musetel de la Yves Rocher, il folosesc de mai bine de 2 luni si sunt foarte multumita.

 Va plac favoritele lunii Martie. Voi ce ati folosit? Va pup :*

2 comentarii: